Tamási SE - BÓLYI SE 1-4 (0-2)
NB.III. Dráva csoport bajnoki mérkőzés
2005. május 29. - 17.00 óra
Tamási, 150 néző
Vezette: AGÓCS Attila (NAGY Attila; BALOGH Márton)

Tamási SE   BÓLYI SE
28 Zajtai Gábor         22 ANTAL Sándor      
4 Grósz Ferenc 54'       20 TÓTH Tamás      
5 Kovács Róbert         2 TÓTH Balázs      
6 Filótás Attila         14 ÉLES András      
7 Juhász István   32'     15 SCHNELL Bálint      
8 Márkus Krisztián 60' 40'     3 LEIPOLD Péter      
11 Benics István         21 MORVAI Ferenc 69'    
14 Schell András (C)   31'     7 FISCHER Norbert 76'    
19 Vlocskó Máté         11 SZÍJAS Zsolt (C)      
17 Juhász Gábor         10 VARGA Balázs 81'    
18 Szakács Szabolcs 68'       8 VÍGH Szabolcs      
 
2 Kovács Zoltán 54'       1 STETTNER Zoltán      
3 Szabó Mihály         13 JAKSA Péter 69'    
9 Tóth Tamás         16 KELBERT Zoltán      
12 Szesztrás Ákos 68'       17 GÖLLER Gábor      
15 Sipos Norbert         18 SCHNEIDER Viktor      
13 Béres Szabolcs 60'       19 KÉSZ László 81'    
10 Frank Dániel         23 SÁGHY Balázs 76'    
VE LANCZKY Gusztáv   VE VARGA László


  Gólszerzők
0 - 1 VÍGH Szabolcs 12'
0 - 2 SZÍJAS Zsolt 44'
0 - 3 VARGA Balázs 52'
0 - 4 VARGA Balázs 65'
1 - 4 ÉLES András (öngól) 80'


A történelem gyakran ismétli önmagát, tartja a mondás. Nos, az őszi idényben a Tamási elleni győzelemmel biztosítottuk be őszi elsőségünket, és most is a Tamási legyőzésével lehettünk már matematikailag is bajnokok. Szerencsére az eredmény tekintetében is ismétlődött a közelmúlt, de erről egy kicsit később...
Kánikulai melegben kezdődött a mérkőzés, és az első pillanattól kezdve látszott a csapaton, hogy fegyelmezetten játszik, betartva az edzői utasításokat. Suba J. a hét elején vakbélműtéten esett át, és Göller G. sem tudta vállalni a játékot, betegség miatt. Ennek ellenére, remekül kezdtünk, már a 12. percben éreztette a csapat, hogy itt ma csak egy győztes lehet, és azok mi leszünk. Varga B. indította remek labdával
Vígh Sz.-t, aki a kapust is kicselezve szerezte meg vezető gólunkat. A mezőnyben nagyon szép dolgokat mutaott be a csapat, és a félidő lefújása előtt újabb góllal növeltük előnyünket. Vígh Sz. volt ezúttal a gólpassz adója, Szíjas Zs. pedig a gólszerző.
A második félidő 7. percében végérvényesen eldőlt a mérkőzés, ekkor
Varga B. szerzett gólt, a hazaiak pedig már lélekben is feladták a meccset. A 65. percben Varga B. újabb gója adta meg a kegyelemdöfést a hazaiaknak, akik a lefújás előtt 10 perccel szépítettek ugyan, de ez csak szépségtapasz volt, részükről.


Az egyesület eddigi történek legjobb eredményét érte el mai győzelmével a Bóly, az NB.III-as bajnokság megnyerésével! Mindenkinek gratulálunk, aki teljesítményével ehhez a címhez segítette a klubot!!!

Varga László: A mai mérkőzésen a tétnek megfelelő komolysággal és fegyelmezett játékkal kezdtük a találkozót. Fölényben játszottunk, és két remekbe szabott támadás végén kétgólos előnyre tettünk szert. A második játékrészben a biztos vezetésünk tudatában, felszabadultan játszva, igazi örömfocit bemutatva két újabb szép találattal duplájára növeltük előnyünket. Ettől kezdve már egyértelművé vált, hogy a csapat megnyerte a bajnokságot, és már csak a mérkőzés végét jelző sípszóra, illetve az időközben a kispadunk mögé került pezsgők felbontására várt, hogy teljesen megérdemelten, BAJNOKKÉNT köszönthessék egymást!: