BÓLYI SE - Szekszárdi UFC 1-1 (0-1)
NB.III. Dráva csoport bajnoki mérkőzés
2005. május 22. - 17.00 óra
Bóly, 300 néző
Vezette: HEGYI Attila (FODOR Zoltán, TÓTH József)

BÓLYI SE   Szekszárdi UFC
22 ANTAL Sándor         21 Horváth Bálint      
20 TÓTH Tamás         2 Fehér Attila      
2 TÓTH Balázs         3 Torma Attila      
14 ÉLES András         4 Horváth József 71'    
9 SUBA János 67'       7 Pulcz István (C)      
3 LEIPOLD Péter         14 Vesztergombi Péter 67' 28'  
21 MORVAI Ferenc 46'       15 Tóth András      
11 SZÍJAS Zsolt         17 Lizák Péter      
17 GÖLLER Gábor (C)         18 Krausz Márton      
8 VÍGH Szabolcs         20 Péter Balázs 83'    
10 VARGA Balázs         23 Pál Zoltán      
 
1 STETTNER Zoltán         12 Klézli Tamás      
7 FISCHER Norbert 46'       5 Kutasi Krisztián      
13 JAKSA Péter         6 Hegedűs Péter 71'    
15 SCHNELL Bálint 67'       8 Dienes Gábor      
18 SCHNEIDER Viktor         10 Máté Csaba 83'    
19 KÉSZ László         11 Csende Roland 67'    
23 SÁGHY Balázs         13 Molnár Zsolt      
VE VARGA László   VE MÁTÉ Csaba


  Gólszerzők
0 - 1 Lizák Péter 39'
1 - 1 FISCHER Norbert 48'


A mai mérkőzésen a kiesés elkerüléséért harcoló Szekszárd volt az ellenfelünk. Célunk a győzelem megszerzése volt, ha ez sikerül, szerencsés esetben akár már ma bajnokok lehettünk volna. A vendégek nagyon megszervezték védekezésüket, mindössze egy játékosuk tanyázott a felezővonal közelében, a többiek szinte a saját kapujuk 30 méteres körzetét is alig hagyták el. Ennek a stílusnak igazából nem találtuk az ellenszerét, hiába volt nálunk a labda, játszottunk mezőnyfölényben, helyzetünk alig akadt az első 45 percben. A vendégek támadója a 39. percben kihasználta egy nagy védelmi hibánkat, Suba J. szerencsétlenül ért a labdához, ezzel szinte gólpasszt adott a szekszárdi csatárnak, aki élt is a lehetőséggel.
A félidőben Morvai F. sérülése miatt cseréltünk, Fischer N. lépett helyette pályára. A 48. percben Szíjas Zs.-t buktatták a kaputól kb. 20 m-re a vendégek. A szabadrúgásból
Fischer N. a bal alsó sarokba lőtte a labdát. A gyors egyenlítést követően egyre-másra vezettük támadásainkat, két nagy helyzetet is kialakítottunk, előbb Göller G. lövésébe belevetődött egy védő, majd Suba J. lövését védte a szekszárdi kapus. Ellenfelünk ekkor már csak szórványos ellentámadásokat vezetett, de 2 alkalommal csak kapusunk, Antal S. bravúrja mentette meg csapatunkat a góltól.

A mezőnyfölényünk nem volt elegendő a mai mérkőzés megnyeréséhez, mert az egy védelmi megingásunkat kihasználó vendégek lelkes játékukkal a helyzetek alapján rászolgáltak az 1 pontra.


Varga László: Közepesnél valamivel gyengébb iramú és színvonalú mérkőzésen - bár végig mezőnyfölényben játszottunk - nem tudtunk mit kezdeni a szervezetten (8 emberrel) védekező vendégekkel. Erőtlenül, pontatlanul játszottunk, nem tudtunk igazi gólhelyzetet teremteni ellenfelünk kapuja előtt, sőt egy nagy egyéni hiba után hátrányba kerültünk, amit egy szabadrúgásból sikerült egalizálni. A győztes találatot azonban nem sikerült megszereznünk, ennek oka a gyengébb egyéni teljesítmények mellett, ma sajnos a csapatjátékunk is gyengébb volt az elvártnál, illetve a megszokottnál.