BÓLYI SE - Marcali VFC 2-1 (0-0)
NB.III. Dráva csoport bajnoki mérkőzés
2005. április 24. - 16.00 óra
Bóly, 170 néző
Vezette: BÍRÓ Roland (RÁKOSI Tamás, ÉRETH Attila)

BÓLYI SE   Marcali VFC
22 ANTAL Sándor         1 Tánczos Róbert   88'  
20 TÓTH Tamás         8 Borbély Zsolt   20'  
2 TÓTH Balázs         24 Latyák Tamás   68'  
14 ÉLES András   14'     25 Károli Gyula      
9 SUBA János 86'       4 Körösi András   85'  
3 LEIPOLD Péter         5 Mixtai Szabolcs      
21 MORVAI Ferenc   36'     7 Virág Krisztián (C)      
7 FISCHER Norbert 75' 64'     22 Somogyi Zoltán      
11 SZÍJAS Zsolt         10 Törtei Tamás      
17 GÖLLER Gábor (C) 75'       9 Tóth Csaba      
8 VÍGH Szabolcs         13 Fenusz László 70'    
 
1 STETTNER Zoltán         16 Kórosi Péter      
13 JAKSA Péter 75'       18 Bek Tibor 70'    
15 SCHNELL Bálint 86'       6 Kormos András      
16 KELBERT Zoltán         11 Hujber Bálint      
18 SCHNEIDER Viktor         3 Samu István      
19 KÉSZ László                  
23 SÁGHY Balázs 75'                
VE VARGA László   VE HANUSZ János


  Gólszerzők
0 - 1 Tóth Csaba 57'
1 - 1 FISCHER Norbert 64'
2 - 1 VÍGH Szabolcs 83'


Nagyatádi győzelmünk akkor válik igazán értékessé, ha az úgynevezett "kötelező" meccseket hozni tudjuk - az volt a Marcali elleni mérkőzés előtt a vélemény a csapaton belül. Varga Balázs bokasérülése miatt nem léphetett pályára, és a csapatkapitány, Göller Gábor is megfázásos betegséggel bajlódva vállalta a szereplést. Az első félidőről sok jót nem lehet elmondani, talán a szezon leggyengébb 45 percét produkálta csapatunk. A második játékrészben tovább növekedtek a gondjaink, ugyanis a vendégcsapat az 57. percben vezetést szerzett. Nagyon úgy tűnt, ha nem rázza fel a csapatot a bekapott gól, akkor veszélybe kerülnek a bajnoki pontok. Szerencsére nagyobb sebességi fokozatra kapcsolt a csapatunk, és a 64. percben Fischer N. révén sikerült megszereznünk az egyenlítő gólt. Továbbra is támadásban maradtunk, és nem játszottunk ekkor sem jól, de az akaraterő és a csapat lelkesedése kamatozott. a 83. percben Szíjas Zs. bal oldali szögletből belőtt labdáját a védők gyűrűjéből Vígh Sz. csúsztatta a hálóba, megszerezve ezzel a vezető - s mind végül kiderült - győztes gólunkat.

A tavaszi idény leggyengébb játékával ugyan, de sikerült megszereznünk újabb három bajnoki pontot! Remélhetőleg játékunk is javul a következő hetekben, és az eredményességünk is megmarad!

Varga László: Gyenge iramú és színvonalú mérkőzésen csapatunk messze a tudása alatt játszott az első félidőben. Fásultan, tompán mozogtunk, és nagyon pontatlanul játszottunk. A második játékrészben is folytatódott a monoton, kevés mozgásos, ötlettelen játék, ami a döntetlenre játszó vendégeknek kedvezett - aztán váratlanul egy nagy egyéni hibát követően gólt kaptunk. Ennek, vagy a vereségtől való félelem hatására kicsit felpörgött a csapat, és ha nem is sziporkázó játékkal, de nagy elszántsággal mentünk előre, és az egyre jobban fáradó vendégek ellen végülis két szép góllal sikerült fordítanunk. A végjátékban még növeléhettük is volna előnyünket, de a mérkőzés legnagyobb helyzetéből nem sikerült gólt elérnünk.