Nagyatádi FC - BÓLYI SE 2-3 (2-2)
NB.III. Dráva csoport bajnoki mérkőzés
2005. április 17. - 16.00 óra
Nagyatád, 200 néző
Vezette: BÁNYAI Gyula (SOMOGYI Zoltán; TÓTH László)

Nagyatádi FC   BÓLYI SE
1 Patak Ákos (C)         1 STETTNER Zoltán      
3 Papp Zoltán         9 Suba János   83'  
15 Pintér Tamás         2 TÓTH Balázs      
2 Horváth János         14 ÉLES András   52'  
12 Fehér Krisztián 78'       15 SCHNELL Bálint      
9 Kiss János   34'     3 LEIPOLD Péter      
8 Kovács Szilárd         21 MORVAI Ferenc   90'  
10 Laki Olivér   65'     11 SZÍJAS Zsolt 81'    
13 Pércsi Miklós 78'       17 GÖLLER Gábor (C)      
14 Brezovszky Béla         10 VARGA Balázs 27'    
11 Pammer István 46'       8 VÍGH Szabolcs 81'    
 
22 Horváth Attila         30 BOGDÁN Norbert      
4 Vastag László         13 JAKSA Péter 81'    
5 Györgyfalvi Károly 78'       16 KELBERT Zoltán      
6 Ernyes Róbert 46'       19 KÉSZ László 27'    
16 Bencsik Gergely         23 SÁGHY Balázs 81'    
17 Horváth Péter 78'                
                     
VE BŐZSÖNY János   VE VARGA László


  Gólszerzők
0-1 GÖLLER Gábor 7'
0-2 GÖLLER Gábor 15'
1-2 Brezonszky Béla 20'
2-2 Kovács Szilárd 42''
3-2 JAKSA Péter 82'


Nagyatádon léptünk pályára, ahol eddig nem sok babér termett a csapatunknak, "emberemlékezet" óta nem sikerült itt nyernünk. A második helyen álló Dombóvár szombati döntetlenje azonban lehetőséget nyújtott arra, hogy győzelmünk esetén ismét kicsit biztosabb előnyünk legyen az üldözők előtt. Álomszerűen kezdtük a meccset, az első negyedórában nagyon jól játszott a csapat, és Göller G. két remek góljával a 15. percben már 2-0-ás előnyre tettünk szert. Ekkor a hazaiak stílust váltottak, és egyre keményebb eszközöket vetettek be. Varga B. volt a meccsen ennek első szenvedő alanya, akinek bal bokáját "sikerült" használhatatlanná tenni egy atádi védőnek. A 20. percben többször is tisztázhattunk volna a büntetőterületünkön belül, azonban egy szilveszteri összefoglalóba illő góllal szépítettek a hazaiak. Vígh Sz. került helyzetbe, a kapus mellett is elhúzta a labdát, de kisodródott, így az átadásából csak helyzetig jutottunk. A következő "sebesültünk" Tóth B. volt, őt egy hazai támadás közben simán lekönyökölték, és percekig ápolni kellett. A könyökölő játékos ellen még szabadrúgás sem következett... Míg védőnket a partvonal mellett ápolták, egyenlített a Nagyatád.
A második félidőben inkább mezőnyjáték folyt, a kapuk ritkábban kerültek veszélybe, bár Vígh Sz. ismét gólt szerezhetett volna, csakúgy, mint kétszer a hazaiak. Szinte mindenki elkönyvelte már a döntetlent, amikor a csereként beálló
Jaksa P.-t ugratta ki Leipold P. remek labdával, fiatal játékosunk pedig a kapus mellett a hazai kapu jobb alsó sarkába helyezte győztes találatunkat.

Az első negyedórában úgy tűnt sima győzelmet aratunk, félidőben már a döntetlennek is tudtunk volna örülni. Végül azonban a lehető legjobban sikerült zárnunk a meccset, és 6 pontra növeltünk előnyünket a tabellán!

Varga László: Nagyszerűen kezdtük a mérkőzést, az első negyedóra végén már 2-0-ra vezettünk, szép támadásokat vezetve, parádés gólokkal. Ekkor úgy tűnt, nagyarányú győzelmet aratunk, a hazaiak azonban ennek elkerülése érdekében nagyon durva játékba kezdtek - sajnos a játékvezetői hármas ebben partnernek bizonyult - sérült játékosaink ápolása miatt sokszor percekig emberhátrányban játszottunk. Közben a hazaiak előbb szépítettek (sorozatos egyéni hibáinkból), majd a félidőig ki is egyenlítettek. A második félidőben már kiegyenlítettebb játék folyt, mindkét oldalon akadtak helyzetek, amiből nekünk sikerült egyet értékesíteni, megszerezve ezzel a nagyon fontos és értékes győzelmet.