2019. JÚNIUS


Ezüstérmes lett U14 csapatunk (2019.06.12.)


A döntő visszavágóján sokáig partiban volt esélyesebb ellenfelével csapatunk, nagyot küzdöttek a srácok, de végül a vendégcsapat a maga javára fordította az eredményt és kettős győzelemmel szerezte meg a bajnoki címet. Remekül szereplő csapatunk a második helyen zárta az U14 bajnokságot, amiért hatalmas elismerés illeti a fiúkat!


* * * * *

Bronzérmes U19 csapatunk
(2019.06.07.)

Az MLSZ BMI Versenybizottsága helyt adott óvásunknak, és megváltoztatta a Siklósi FC – Bólyi SE U19 mérkőzés végeredményét, melynek 3 pontját 3-0 gólkülönbséggel csapatunk javára ítélte. A Siklósi FC lemondott fellebbezési jogáról, ezzel a határozat jogerőssé vált, és így 48 ponttal, a dobogó harmadik fokán zárta a bajnokságot U19 gárdánk! Gratulálunk a csapatnak!


* * * * *

Biztos hazai győzelem (2019.06.05.)

A bajnoki döntő első meccsén a vendéglátó PVSK jelentős előnyt szerzett, ennek ellenére nem érheti szemrehányás a csapatunkat. A hazaiak az országos bajnokságban szereplő játékosaik közül többet is aktivizáltak a meccsre, így nem született váratlan az eredmény.

 

PVSK U14 10 Csőkör D. (4); Keszthelyi D. (2); Mitrovik A . (2);
Cserneczky L.M.; Papp M.
BÓLYI SE U14 3 Sallai B.; Fehér P.J.; Dóra B.

* * * * *
Két vereség a zárónapon (2019.06.02.)

A tavaszi szezon legjobb formában lévő csapatához látogattunk, és az első félidő remek teljesítményünknek köszönhetően egy gólos vezetésünkkel zárult. Az előnyünk akár nagyobb is lehetett volna, de egy lövésünknél saját emberünket találtuk el a kapu előtt, csupán ez akadályozta meg újabb találatunkat. A második félidőben a hazaiak összeszedték magukat és végül érvényesítették a papírformát. Serdülő csapatunk a bajnokság 4. helyén végzett, gratulálunk a srácoknak!

 

Siklósi FC U16 6 Illés Sz. (3); Keresztes Zs.;
Kolompár D.; Fehér B.
BÓLYI SE U16 1 Schochter M.


A meccs tétje a bronzérem volt, amennyiben pontot szerzünk, miénk az érem. Sajnos, a találkozó nem úgy alakult, ahogy terveztük, meglátszott, hogy 6 alapemberüket is nélkülöztük, így nagyon sima vereség lett a vége. Ennek ellenére mégis miénk lehet a harmadik hely, ugyanis a siklósi csapatban egy játékos ötödik sárga lapját követően szerepelt, ami miatt megóvtuk a mérkőzést.

Siklósi FC U19 7 Wiesner Sz. (5); Crenkovics M.; Varga Á.
BÓLYI SE U19 0 -

* * * * *
A szezonzárás sem sikerült szépre (2019.06.01.)

BÓLYI SE 1 Vénosz S.
Thermal Spa Siklós FC 3 Kolompár K. (2); Varga Á.

Sajnos az utolsó fordulóban sem sikerült kozmetikázni az idei szereplésünket, bár a szünetben még döntetlenre állt a meccs, a második félidőben csak a vendégek értek el gólokat, így újabb vereséggel zártuk az idényt.

* * * * *