2019. MÁJUS


Bravúros U19 győzelem (2019.05.29.)

A serdülő csapatunkból több alapember is hiányzott, ennek ellenére a győzelem jogos elvárás volt a csapattól. A szakadó eső és vihar miatt 15 percet csúszott a meccs, amely nem hozott színvonalas összecsapást. A vezetést megszereztük, de ismét sikerült összehoznunk egy gólt, így a félidőben egál volt az állás. A második játékrész elején újra betaláltunk, és ezzel a góllal miénk lett a 3 pont.

 

BÓLYI SE U16 2 Steinbach D.; Dóra B.
Sellye VSK 1 Orsós Cs. R.


Az U19 meccsen hatalmasat küzdő csapatunk bravúros győzelmet aratott Csorba O. szabadrúgás-góljával. Ebben a korosztályban is több hiányzónk volt sérülések, iskolai programok miatt, valamint az 52. percben ráadásul 10 főre fogyatkoztunk egy kiállítás miatt, de így is megnyertük a nagyon fontos meccset. Mivel a mohácsiak vereséget szenvedtek Harkányban visszavettük a tabellán a harmadik helyet.

BÓLYI SE U19 1 Csorba O.
Sellye VSK U19 0 -

* * * * *
Két vereség, de tisztes helytállás (2019.05.26.)

A serdülő mérkőzésen az ezüstéremért versenyben lévő vendégcsapat számított a favoritnak. Az első félidőben csapatunk nagyszerűen játszott, teljesen egyenrangú ellenfél volt annak ellenére is, hogy egy fegyelmezetlenséget követően a 33. percben megfogyatkozott csapatunk. Ezt pár perc múlva kihasználták a vendégek, de a szünet előtt nem sokkal egyenlítettünk. A második félidőben nagyon gyorsan gólt kaptunk, és a 10 emberrel játszó csapatunkat a végére bedarálta ellenfele.

 

BÓLYI SE U16 1 Hardi A.
Mohácsi TE 1888 U16 5 Verbulecz B.; Szabó B.; Magyar L. (2); Bódis P.


Az ifi meccs tétje a bajnokság bronz érme volt, ugyanis győzelmünk esetén szinte biztosan megszereztük volna a harmadik helyet. A felnőtt csapatukból 4 játékost is pályára küldő vendégek a vezető gólunkra egy percen belül válaszoltak is. Ezen a meccsen is 1-1-es döntetlen állt az eredményjelző táblán a szünetben. A folytatásban egy újabb pontrúgást követően megint vezettünk, de a szezon leggyengébb játékvezetői működése hathatósan befolyásolta, hogy a végén vesztesen hagytuk el a pályát. Egy olyan szabadrúgásból egyenlített a Mohács, amit nem előzött meg szabálytalanság, a győztes góljuk előtt a támadó jól láthatóan ellökte a védőnket. A vereség ellenére mindkét csapatunknak kijár a dicséret.

BÓLYI SE U19 2 Cikora Zs.; Pataky B.
Mohácsi TE 1888 U19 3 Nagy Zs.; Bódis B.; Bánhidi E.

* * * * *

A mohácsi emberelőny döntött (2019.05.25.)

Mohácsi TE 1888 4 Horváth G.; Brukner B.;
Schmidt Zs.; Spannenberger J.
BÓLYI SE 2 Szabó Zs.; Vénosz S.

A jó formában lévő Mohácsra az első félidőben alaposan ráijesztettünk, 2 gólos előnyt szereztünk, de sajnos a szünet előtti utolsó 2 percben történt kiállításunk és a két kapott gól nem volt jó előjel a meccs hátralévő részére. A hazaiak kihasználták a létszámfölényüket, és a maguk javára fordították az eredményt.
* * * * *

Az egyiknek sikerült, a másiknak nem (2019.05.22.)

A Boda ellen, Bicsérden szerepelt két utánpótlás csapatunk. Az U16 gárda ismét gond nélkül gyűjtötte be a 3 pontot, a nagy gólkülönbségű győzelemnek azonban a helyzetek alapján kétszámjegyűnek illett volna lennie.
Sajnos, U19 csapatunk nem tudott pontot szerezni, hiába vezettünk a félidőben, a taktikai fegyelmezetlenségek következtében fordítani tudott a bodai csapat.

Boda ÖSE U16 0 -
BÓLYI SE U16 9 Mintál M.V. (4); Fritz A. (2);
Gyenis D. (2); Hardi A.
Boda ÖSE U19 3 öngól; Kisfalvi Sz. (11-esből)
Orsós K.
BÓLYI SE U19 1 Hein E.

* * * * *
Az első félidőben dőlt el (2019.05.19.)

BÓLYI SE 1 Schneider V.;
Szentlőrinci SE II. 3 Kovácsevics L.; Temesvári M.; Solga G.

A Szentlőrinc II. elleni mérkőzésünk első félideje nem sikerült jól, a 25. percben már két góllal vezettek a vendégek. Igaz, ebben a játékvezetői hármasnak is komoly szerepe volt, az első találatot ugyanis jól láthatóan leshelyzet előzte meg. A Második 45 percben már kiegyenlítettebb játék zajlott, de hiába hoztuk döntetlenre ezt a 45 percet, pont nem ját a végén.
* * * * *

Kettős utánpótlás siker (2019.05.18.)

Hosszabb szünetet követően folytatódott az U16 és U19 bajnokság csapatunk számára. A Szigetváron elleni meccsen az U16 toronymagas esélyesként lépett pályára, míg a 4 alapemberét nélkülöző U19 csapatunk összecsapása háromesélyes volt, a felnőtt csapatában rendszeresen szereplők közül öt játékosát is szerepeltető hazaiak ellen.
Az U16 csapatunk nagyon magabiztos győzelmet aratott, percekig sem volt kétséges a sikerünk, sőt a gólkülönbség akár sokkal nagyobb lehetett volna.
Az U19 gárdánk bravúrosan szerepelt, sikerült megszereznünk a győzelmet és így nagyon értékes 3 pontot gyűjtöttünk!

Szigetvári LE U16 0 -
BÓLYI SE U16 13 Mintál M.V. (5); Móhr M. (3); Roselinsky A.L. (2);
Schochter M.; Dóra B. ; + öngól
Szigetvári LE U19 1 Pálfi Á.D.
BÓLYI SE U19 2 Cikora Zs.; Füredi K.

* * * * *

Gólzápor a záró fordulóban (2019.05.16.)

A csoportját már korábban megnyerő csapatunk a bodai pálya állapota miatt Bólyban játszotta le utolsó csoportmeccsét a vendégek kérésére. A gárda megőrizte 100 %-os mérlegét, tükörsimán, szép gólokat szerezve hozta a Spíler SE elleni meccset és készülhet a PVSK elleni bajnoki döntő két mérkőzésére!

Spíler SE U14 1 Balázs F.
BÓLYI SE U14 22 Keibl F. (5); Majer M. (7); Asztalos A. (3); Fehér J. (3);
Bácsvánin D. (2); Kónya K.; Farkas Balázs

* * * * *
Végre győzelem (2019.05.05.)

BÓLYI SE 6 Szíjártó B. (3); Bolboaca A.;
Schneider V.; + öngól
Boda ÖSE 0 -

* * * * *

Csoportelsők lettünk (2019.05.02.)

Az U14 csapatunknak 1 pontra volt szüksége az utolsó két mérkőzésén arra, hogy matematikailag is megnyerje csoportját. Ma a Mohács fiataljait láttuk vendégül, csapatukban a bajnokságban megengedett legfiatalabb korosztályú játékosok szerepeltek. A mérkőzést egy góllal megnyertük, de csak a 3 ponttal lehetünk elégedettek, ma sok hibával játszottunk. A megszerzett pontoknak köszönhetően az utolsó forduló eredményeitől függetlenül a csoportunk élén végzünk, a bajnokság döntőjében várhatóan a PVSK csapatával találkozunk majd.

BÓLYI SE U14 3 Farkas Balázs; Dóra B.; Jónás B. (büntetőből)
Mohácsi TE 1888 U14 2 Verbulecz B.; Pencz P.;

* * * * *

A szerencsével nem voltunk jó viszonyban (2019.05.01.)

Az első – központilag elhalasztott – tavaszi forduló mérkőzését Sellyén játszottuk. A gólokat csak a második félidőben láthattak a nézők, a hazaiak vezető találatára 2 perc múlva válaszoltunk. A csapat sajnos nincs jó viszonyban Fortunával, hisz lőttünk kapufát, érvénytelen gólt, kidolgoztunk helyzeteket, de a harkányi meccs után ismét a hosszabbítás utolsó pillanataiban gólt kaptunk, amivel az 1 pont is elúszott. Bízunk benne, hamarosan fordul a szerencse, talán már a vasárnapi hazai meccsünkön.

Sellye VSK 2 Jónás G. (2)
BÓLYI SE 1 Fábián D.

* * * * *