2019. FEBRUÁR


Gólok csak a büntetőpárbajban estek (2019.02.17.)

BÓLYI SE 0 A büntetőpárbaj gólszerői:
Liszácz T.; Szabó Zs.
Villány TC 0 -

A műfüves bajnokság utolsó fordulójában a mohácsi csoport második helyezettje, a Villány ellen játszottunk. A mérkőzés a rendes játékidőben nem hozott gólt, egyik csapat sem veszélyeztette túl sokszor ellenfele kapuját. A versenykiírás alapján a mérkőzést 3-3 büntető döntötte el, ebből nekünk a harmadikra már nem volt szükségünk, ugyanis Liszácz T. és Szabó Zs. is értékesítette a 11-eseinket, míg Kész N. a villányiak két kísérletét is hárította.

* * * * *

Gólzápor az első ifi edzőmeccsen (2019.02.16.)

BÓLYI SE 6 - 4 Pellérd SE Gólszerzőink:
Füredi K. (2); Lukács M. (2, egyet 11-esből);
Csorba O. (2)

U19 csapatunk első felkészülési mérkőzését játszotta szombaton. Az eddig jobbára futómunkát végző gárdánk a találkozó elején két gólos hátrányba került, a motiváltan, jól játszó Pellérd ellen, de a szünetig sikerült egalizálnunk. A második félidő elején ismét vezetést szerzett a Pellérd, de ahogy telt az idő, úgy játszottunk egyre gyorsabban, és kevésbé pontatlanul, aminek meglett az eredménye, sikerült 6-3-ra fordítani. A vendégek a találkozó legvégén elértek még egy szépítő találatot a remek időben, jó pályán lejátszott edzőmeccsen.

* * * * *

Csak U15 csapatunknak lett csoportgyőztes (2019.02.16.)

Az U11, U13, U15 csapatok futsal bajnoksága bólyi csoportjában valamennyi gárdánk esélyes volt arra, hogy megszerezze a csoportgyőzelmet, és ezzel a jogot a megyei döntőbeli szereplésre. Sajnos, ez csak U15 gárdánknak sikerült, ők pontveszteség nélkül végeztek az első helyen. Az U11 csapat az utolsó meccsén elszenvedett nagy gólkülönbségű veresége miatt rosszabb gólkülönbséggel került a második helyre, míg U13-asaink a záró találkozón egy döntetlennel is biztosíthatták volna csoportgyőzelmüket, de egy góllal alulmaradtak, így a második helyen zárták a csoportküzdelmeket.

2019.02.16.
Szederkényi SE - Bólyi SE 2-4
Himesháza KSE - Bólyi SE 0-5
U13
Szederkényi SE - Bólyi SE 4-3
Bólyi SE - Nagykozár KSE 18-1
Bólyi SE - Pécsváradi Spartacus SE 2-0
U11
Mohácsi TE - Bólyi SE 7-0
Pécsváradi Spartacus SE - Bólyi SE 0-4
Bólyi SE - Nagykozár KSE 7-0


Fotó: Monyoródi Levente
* * * * *


Megérdemelt komlói siker (2019.02.10.)

BÓLYI SE 2 Vénosz S.; Magyar D.
Komlói Bányász 5 Hideg M. (2); Miltner Sz.;
Vass L.; Doboviczki B.

A kozármislenyi helyszín két csoportgyőztese mérkőzött a bajnokság négyes döntőjébe jutásért. A felnőtt keretünkből 8 játékos nem tudott részt venni a meccsen munkahelyi elfoglaltság, sérülés, külföldi út miatt, ami előrevetítette, hogy nem mi leszünk a mérkőzés esélyesei. A komlói csapat győzelme teljesen megérdemelt volt, a küzdőszellemünkkel nem volt baj, de a sikerhez ez nem volt elegendő.

* * * * *
Az U15-ösök futsaloztak legjobban (2019.02.09.)

Folytatódtak a küzdelmek a futsal bajnokságokban, három korosztály lépett ma pályára a teremben. U9 csapatunk kezdte a napot, mindkét meccsükön megilletődötten játszottak, így nem sikerült pontot szerezniük ebben a fordulóban.


Az U15 korosztály viszont magabiztos sikereket aratott, a Szederkény elleni rangadón a félidőben még hátrányban voltunk, de a második játékrészben megfordítottuk a meccset, ami három gólos győzelmünkkel zárult. A Beremend ellen tetszés szerint lőttük góljainkat, a lefújáskor 13 volt a különbség. Csapatunk pontveszteség nélkül áll, és nagy lépést tett a megyei döntőbe kerülésért.


Az U17 csapatunk ismét rosszul kezdte a Mohács elleni meccset, és ezzel a vereségével már nem tudja kivívni a döntőbe jutást.
A Diana SE betegség miatt nem tudott kiállni a mai mérkőzéseire.


Fotók: Monyoródi Levente

U17
Bólyi SE - Diana SE Nagyárpád elmaradt
Mohácsi TE - Bólyi SE 5-1
U15
Bólyi SE - Beremendi ÉSK 13-0
Bólyi SE - Szederkényi SE 4-1
U9
Mohácsi TE - Bólyi SE 7-0
Bólyi SE - Pécsi Sportolda SE 0-8

* * * * *

A kiállítást követően sima lett (2019.02.02.)

Kozármisleny FC U19 2 Dankó B.; Kardos Sz.
BÓLYI SE 7 Szabó Zs.; Vénosz S.; Magyar D.;
Cikora Zs..; Csőke P. (11-esből)

A csoportdöntőt a Kozármisleny ifi csapata ellen vívtuk, és a 24. percben nem úgy nézett ki, hogy sikert aratunk, ugyanis a hazaiak két gólos előnyre tettek szert. Egy perc múlva viszont egy fegyelmezetlenséget követően megfogyatkoztak, és a létszámfölényünkből adódóan a szünetig egalizáltuk az állást, majd a második félidőben öt gólt szerezve magabiztosan nyertük meg a meccset. A jövő vasárnap a kozármislenyi helyszín első helyéért a „D” csoportot megnyerő Komló ellen szerepelünk majd.
* * * * *

Hibátlanok maradtunk a mai futsal meccseken (2019.02.02.)


U13 csapatunk is rangadóval kezdett, a tabellát vezető Szederkény ellen. Bár ellenfelünk kétszer is vezetést szerzett, mindkétszer egyenlíteni tudtunk, sőt a magunk javára fordítottuk a meccset a lefújásig. A második mérkőzésünk elmaradt, mert a Beremendi ÉSK ezúttal sem jelent meg, hasonlóan az első fordulóhoz.

Fotók: Monyoródi Levente

Az U11 korosztályban a két veretlenül álló csapat összecsapásával kezdtük meg mai szereplésünket. Az első félidőben ragyogó játékkal 3 gólos előnyre tettünk szert, de a mohácsiak a második játékrészben feljavultak, és a meccs végéig egy gólra csökkentették hátrányukat. A következő összecsapásunk már nem tartogatott ekkora izgalmakat, a Bogád elleni magabiztos, nagy különbségű győzelmünkkel továbbra is pontveszteség nélkül állunk a tabellán.

2019.02.02.
Beremendi ÉSK - Bólyi SE elmaradt
Bólyi SE - Szederkényi SE 3-2
2019.02.02.
Bogád SE - Bólyi SE 0-9
Bólyi SE - Mohácsi TE 3-2


* * * * *