2018. OKTÓBER


2 meccsen 6 pont Sellyéről (2018.10.30.)

Sellye VSK U19 3 Balogh B. (2); Szekeres R.
BÓLYI SE U19 4 Halmai G. (2, egyet 11-esből), Füredi K.; Cikora Zs.

Jó és változatos meccset vívott a két csapat. A hazaiak szereztek vezetést, amit Halmai G. büntetőjével egalizáltunk még a szünet előtt. A második félidőt nagyon jól kezdtük, 10 perc alatt 2 gólt szereztünk Füredi K. és Cikora Zs. révén. A Sellye azonban nem adta fel a meccset, sőt a 83. percre ki is egyenlítettek. Két perccel az egyenlítést követően Halmai G. szabadrúgásból megszerezte a vezető-, egyben győztes gólunkat. Több veszélyes helyzetünk volt a mérkőzésen mint a vendéglátónknak, a találkozó összképe alapján győzelmünk megérdemelt volt.

* * * * *

Sellye VSK U16 2 Orsós L.; Nagy G.
BÓLYI SE U16 6 Móhr M. (2, egyet 11-esből); Fritz A.;
Dóra B. (2); Schochter M.

A találkozó elején kihagytunk pár helyzetet, ezért csak nehezen született meg a vezető találatunk az első negyedóra végén. A szünetig sikerült magabiztos, 3 gólos előnyt szereznünk, ami a 70. percre már öt gólosra nőtt. A végén még szereztek a hazaiak egy szépítő találatot, de biztos győzelmünkhöz kétség sem férhetett.
* * * * *
Megérdemelt hazai győzelem (2018.10.28.)

Boda ÖSE 2 Hodosán D.; Pálfalvi P.
BÓLYI SE 0 -

A tavalyi évhez képest szinte teljesen kicserélődött játékosállományú Boda csapatához látogattunk, és sajnos nem tudtunk pontot szerezni a mai mérkőzésen. Az első negyedóra végén vezetést szereztek a hazaiak, a lefújás előtt 10 perccel pedig újabb góljukkal bebiztosították győzelmüket. A lelkesebb, a győzelmet jobban akaró hazaiak megérdemelten gyűjtötték be a 3 pontot, csapatunk a kapura ma teljesen veszélytelen volt.

* * * * *
Mindkét meccsen 7 gólos győzelem (2018.10.27.)

BÓLYI SE U19 9 Lukács M. (3); Dombi L. (2); Halmai G.;
Rencsevics K. (2); Cikora Zs.
Boda ÖSE U19 2 Vajda G.; Cserkó J.

Az U19 csapatok meccse sokkal nehezebbnek ígérkezett, mint az U16-osoké. Csapatunk azonban kellemes meglepetést szerzett, és az első három kihagyott lehetőséget követően megkezdte a gólgyártást. A szünetig öt alkalommal köszöntünk be úgy, hogy a vendégeknek helyzete sem volt. A második 45 percben a koncentrációnk már nem volt olyan, mint a megelőző félidőben, ennek ellenére sikerült újabb 4 gólt szereznünk, igaz kétszer a bodaiak is eredményesek tudtak lenni. A 3 pont azonban egy percig sem forgott veszélyben!


Fotó: Monyoródi Levente
* * * * *

BÓLYI SE U16 7 Móhr M. (3); Schochter M.; Mintál M.;
Dóra B.; Sallai B.
Boda ÖSE U16 0 -

Az U16 meccs abszolút esélyesének számított csapatunk, és a papírformát érvényesítve negyed óra alatt eldöntötte a meccset, addigra ugyanis 3 gólos előnyt szereztünk, amit a félidőig megdupláztunk. A második félidőben a legfiatalabb korosztályú focistáink kaptak nagyobb szerepet, és egy újabb találatot szerezve magabiztosan hoztuk a győzelmet.

Fotó: Monyoródi Levente

* * * * *
Szoros meccs, de nem sikerült a pontszerzés (2018.10.21.)

BÓLYI SE 1 Szabó Zs.
Szederkényi SE 2 Hergenrőder T. (2)

A vendégcsapat számított a mérkőzés esélyesének, ennek ellenére az első félidő a mi előnyünkkel zárult, Szabó Zs. gólja jelentette számunkra a vezetést. A második félidőben egy Hergenrődernyivel jobb volt ellenfelünk, az ő két találatával, ha nehezen is, de megfordították a meccset a vendégek.

Fotó: Laufer László - Forrás: bama.hu
* * * * *

3 pont a mai mérlegünk (2018.10.20.)

Szederkényi SE U19 1 Papp Á.
BÓLYI SE U19 0 -

Az ifi mérkőzés kiegyenlített küzdelmet hozott, az első félidőben egy jól eltalált lövéssel vezetést szerzett a hazai csapat. A második játékrészben többet támadtuk, különösen igaz ez a meccs utolsó negyedórájára, de sajnos gólt nem értünk el, így a szerencsésebb csapat gyűjtötte be a 3 pontot.


Fotó: Monyoródi Levente
* * * * *

Szederkényi SE U16 1 Rajnai B.
BÓLYI SE U16 3 Mintál M.; Gyenis D. (2)

Az U16-os meccsen Mintál M. góljával gyorsan vezetést szereztünk, de az első fél óra végére egyenlíteni tudtak a vendéglátók. A szünet előtt Gyenis D. két perc alatt szerzett két remek szabadrúgás góljával visszavettük a vezetést. A második félidőben az eredmény már nem változott, a csapat továbbra is őrzi 4. helyét a tabellán.
* * * * *

Nem volt könnyű, de megvan a győzelem (2018.10.18.)

Sellye VSK U14 1 Pál T.
BÓLYI SE U14 2 Jónás B.; Farkas Balázs

Sellyére látogatott U14-es csapatunk, a szezon harmadik meccsén. Eddig mindkét alkalommal sikerült begyűjteni a 3 pontot, igaz, a Beremend ellen könnyű dolgunk volt, hisz nem tudtak kiállni ellenünk. A mai feladat nem volt egyszerű, ugyanis a hazaiak kevésszer kerültek a kapunk elé, de egy ilyen alkalommal gólt értek el a második félidő elején. A mérkőzés utolsó 10 percében sikerült előbb egyenlíteni, majd a szerzett gólunkat két percen belül újabb követte, amivel megőriztük hibátlan mérlegünket!

* * * * *

Gólözön a pótolt U16 meccsen (2018.10.16.)

BÓLYI SE U16 9 Fritz A. (3); Gyenis D.; Móhr M. (2);
Schochter M.; Sallai B.; Beck Á.
Villány TC U16 3 Kohut R. (2, egyet 11-esből); Balogh Á.

A Villány kérésére szeptember 29-ről elhalasztott meccset pótolták ma a csapatok. A tabellán hetedik helyen álló vendégek ellen hiába támadtuk szinte végig az első félidőt, a lehetőségeink kimaradtak, sőt egy jogos büntetőt értékesítve a villányiak előnyével zárult a játékrész. A szünet után mintha kicserélték volna csapatunkat, negyedóra után már 4-1-es bólyi vezetés állt az eredményjelző táblán. A hátralévő játékidőben is hullottak a gólok, végül hat gólos sikerünkkel zárult a találkozó.


Fotó: Monyoródi Levente
* * * * *

Győzelem Komlón (2018.10.14.)

A tabellán azonos pontszámmal szereplő Komló vendégei voltunk ma. A hazai csapat a vártnál gyengébben szerepel ebben a bajnokságban, amihez több kulcsjátékosának sérülése is hozzájárul, így szerettünk volna pontot, pontokat szerezni idegenben is.

Sport36 Komlói Bányász 1 Bíró Cs
BÓLYI SE 2 Szabó Zs.; Édelmann P.

A találkozó első félidejében nem láthattak gólt a nézők, a hazai csapatnak valamivel több lehetősége lett volna betalálni, de nem tudták gólra váltani helyzetüket. A meccs a második játékrészben szinte 5 perc alatt eldőlt, ugyanis a 60. percben Szabó Zs. használta ki a komlói védő hibáját, találatával sikerült megszereznünk a vezetést. Három perc múlva újra döntetlen állt az eredményjelző táblán, a hazaiak gólját követően. Újabb egy perc múlva már megint mi álltunk jobban, Édelmann P. bombagóljával. A lefújásig eltelt időben már nem rezdült meg a háló, bár a lefújás előtt nem sokkal nekünk volt még lehetőségünk növelni az előnyt, így maradt az egy gólos különbség, javunkra!

* * * * *
Egy győzelem - egy döntetlen (2018.10.14.)

Az Ócsárd mindkét csapata velünk hasonló erőviszonyt képvisel, így nem álltak könnyű feladat előtt utánpótlás csapataink.

BÓLYI SE U19 2 Lukács M. (2)
Ócsárd SE U19 2 Kiss D.; Nagy L.

Ifi csapatunk az első percekben több helyzetet is elpuskázott, később kiegyenlített mezőnyjáték folyt a pályán. A szünet előtt összehoztuk a vendégek vezető gólját, amit egy perc múlva sikerült egalizálni. A második játékrészben Cikora Zs. remek átadását Lukács M. értékesítette. Úgy tűnt meglehet a 3 pont, de nem sokkal a vége előtt nem tudtuk szerelni az ócsárdi csatárt, akinek lövését először még hárította kapusunk, de az ismétlés már gólt ért, így be kellett érnünk a döntetlennel.


Fotó: Monyoródi Levente

* * * * *

BÓLYI SE U16 2 Dóra B.; Mintál M.
Ócsárd SE U16 5 Zrínyi D. (2); Ignácz J. (3)

Nagyon rosszul kezdtük a meccset, hisz a vendégek első akciójukat gólra váltották. A huszadik perc táján viszont már mi vezettünk, úgy tűnt, hogy sikerül felpörögnie a csapatunknak. Sajnos az ócsárdiak hamar egyenlíteni tudtak, sőt a szünetig egy újabb góllal kettőre növelték a különbséget. A második 45 percben sem sikerült feljavulnunk, egy-két nagy lehetőséget is elpuskáztunk, így megérdemelt vendégsiker született a meccsen. Sajnos idősebb, rutinosabb játékosaink gyengébb teljesítményt nyújtottak.


Fotó: Monyoródi Levente

* * * * *

Megvan az első hazai győzelem (2018.10.07.)

A vendégcsapat a tabellán előttünk állt a meccs előtt, de egy esetleges győzelemmel biztosan megelőzhettük őket.

BÓLYI SE 5 Szabó Zs. (2); Vénosz S.; Grósz Sz.; Kovács R.
Gyógyfürdő Harkány 0 -

Az új vezetőedző debütálása rendkívül szépre sikeredett. Bár a Dunántúli Napló szerint a Harkány volt a meccs esélyese, szerencsére ezzel csapatunk egyáltalán nem törődött és magabiztosan szerezte meg a 3 pontot, ami egyben első hazai győzelmünket is jelentette a bajnokság során. A mérkőzés teljes tartama alatt a mi akaratunk érvényesült, de a félidőig csak egy gólt sikerült szereznünk. A második 45 perc jól indult, a vendégek az 53. percben emberhátrányba kerültek - jogosan - mi pedig ezt gyorsan kihasználtuk, a 62. perig 3 gólosra nőtt előnyünk. Ezt követően sikerült a lefújásig újabb két gólt szereznünk, amivel nagyon magabiztossá vált győzelmünk!

* * * * *
Sima U16, bravúros U19 siker (2018.10.06.)

A forduló előtt a két U16 csapat azonos pontszámmal állt a tabellán, míg a hazaiak U19 csapata listavezető volt, így két nehéz mérkőzésre volt kilátás Harkányban.

Harkányfürdő SE U19 2 Nagy N. (2)
BÓLYI SE U19 3 Füredi K.; Csorba O.; Lukács M.

Az első félidőben sokkal jobbak voltunk ellenfelünknél, így Füredi K. és Csorba O. találatával két gólos előnnyel vonulhattunk pihenőre. A második játékrész szinte még el sem kezdődött, amikor jogos büntetőből szépített a vendéglátó csapat. Szerencsére újra növelni tudtuk előnyünket, Lukács M. lőtte harmadik gólunkat. A harkányiak ezt követően már csak egy újabb szépítő találatig jutottak. Az ideges hangulatú végjátékban a mérkőzés összképe alapján megérdemelten szereztük meg a győzelmet.

* * * * *

Harkányfürdő SE U16 1 Császár G.
BÓLYI SE U16 6 Móhr M. (2); Schochter M. (2);
Fritz A.; Mintál M.

U16 csapatunk nem sokáig hagyott kétséget a mérkőzés kimenetele tekintetében, hisz az első 45 percben öt gólt szerezve eldöntötte a 3 pont sorsát. A találkozó hátralévő részében egy-egy gól esett mindkét oldalon, de ez a lényegi kérdéseket már nem befolyásolta.
* * * * *
Gulyás Gergely az új vezetőedzőnk (2018.10.02.)

Bolboaca Augustin távozását követően a klub megállapodott az új vezetőedzővel. Október 1-től a vezetőedzői feladatot
GULYÁS Gergely látja el. Gulyás Gergely 35 éves, UEFA B diplomával rendelkezik, a most zajló UEFA „A” tanfolyam hallgatója. Munkájához sok sikert kívánunk!

* * * * *