2018. SZEPTEMBER


Bosszantó vereség (2018.09.30.)

Villány TC 2 Buni B.; Alabert
BÓLYI SE 1 öngól

A Villány elleni meccs en búcsúzott a csapattól Bolboaca Augustin, aki a múlt héten közölte, hogy októbertől nem vállalja tovább a vezetőedzői feladatot a csapatnál. Sajnos a búcsú nem sikerült eredményesre, ugyanis egy góllal alulmaradtunk a mai meccsen. Bosszantó a vereség, mert az ellenfél játékban semmivel sem volt jobb nálunk. Az első két helyzet, melyből az egyik igen nagynak mondható, előttünk adódott, de ahogy sokszor, most sem tudtunk belőle gólra váltani egyet sem. A félidő közepe táján vezetést szereztek a villányiak, amit a második játékrészben egy újabb találattal megtoldottak. Sikerült ugyan szépítenünk, Jukics P. szögletét követően egy hazai játékosról a saját kapujába került a labda, de a 10 perccel a meccs vége előtt Magyar D. kiállítása miatt 10 főre fogyatkozó csapatunk már nem tudott újabb találatot szerezni.

* * * * *
A vártnál simább siker (2018.09.29.)

BÓLYI SE U19 5 Harmat Zs.; Halmai G. (4), ebből kettő 11-esből
Villány TC U19 0 -

Fotó: Monyoródi Levente

Mivel az U16 meccset a Villány kérésére elhalasztottuk, ma csak egy utánpótlás mérkőzésre került sor a megszokott kettő helyett. Az U19 korosztályok meccsét jól kezdtük a Villány ellen, fölényben játszottunk, de a kapura nem tudtunk igazán veszélyesek lenni.  A 20. percben végre sikerült megszereznünk a vezetést, Harmat Zs. révén. A vendégek a bekapott gól után kissé támadóbb focit kezdtek játszani, sőt egy ziccert is kialakítottak, de szerencsére a lövés a kapu fölé ment. Nem sokkal ez után a már sokadik jól belőtt szögletünket követően Halmai G. fejesgóljával növeltük előnyünket. A második félidőben az elfáradni látszó villányiak már nem tudták szorossá tenni a meccset, Halmai G.  három újabb góljával (melyből kettőt büntetőből szerzett – mindkét 11-est Füredi K. harcolta ki) nagy különbségű sikert arattunk.


* * * * *

Győzelem kapott gól nélkül (2018.09.27.)

BÓLYI SE U14 3 Breitenstein B. (2); Fehér P. J.
Pécsi Sportolda SE U14 0 -

Az U14 csapat az első fordulóban nem tudott pályára lépni, mivel a mérkőzés napjának délelőttjén a Beremend lemondta a meccset., így a mai volt a bajnokságban a bemutatkozó meccsük. Vendégünk a kitűnő utánpótlás korosztályokkal rendelkező Pécsi Sportolda volt. A mérkőzés számunkra sikerült jobban, az első félidőben sikerült egy gólos előnyt szerezni, amit a második játékrészben egy szögletből  közvetlenül szerzett találattal dupláztunk meg, majd a lefújás előtt nem sokkal a harmadik találatunkkal tettük biztossá győzelmünket.

* * * * *
Négy pont a Verseny utcából (2018.09.23.)

Az évek óta stabilan jól szereplő Peac utánpótlás csapataihoz utaztunk, és veretlenül zárták csapataink a napot.

Pécsi EAC U19 0 -
BÓLYI SE U19 0 -

A mai U19-es meccsen a stabil védekezés volt az első számú cél, mivel Lukács M. betegség miatt nem tudott játszani. Ebből kifolyólag a hazai csapat többet birtokolta a labdát, de igazi ziccert nem tudott kialakítani a kapunk előtt. A fegyelmezett, lelkes játékunk egy pontot ért!

* * * * *

Pécsi EAC U16 2 Keller D.; Nemeskéri P.
BÓLYI SE U16 11 Móhr M. (4); Hardi A. (3); Schochter M.;
Mintál M.; Fritz A.; Gyenis D.

Az eddig hasonló eredményeket elérő Peac U16 elleni meccset is sikerült gyorsan eldöntenünk, az első negyedóra végére három gólos előnyt szereztünk. Ezt követően is tovább tartott a lendület és a végére majdnem meglett a kétszámjegyű különbség is.

* * * * *

PEAC siker a műfüvön (2018.09.19.)

BÓLYI SE 1 Csőke P.
PTE PEAC 3 Juhász R.; Horváth V.; Vekkeli D.

A PEAC Magyar Kupa meccse miatt előrehozott bajnokinkat Pécsett a PMFC Stadion műfüves pályáján játszottuk le, villanyfény mellett. Az első félidőt döntetlennel zárta a két hasonló teljesítményt nyújtó alakulat. A második félidőben az 55. percben ismét vezetést szereztek az egyetemisták, amit már nem tudtunk egalizálni. A 87. percben 10 főre fogyatkozott csapatunk, és Bolboaca A. kiállításából adódó létszámfölényét az utolsó pillanatokban gólra tudta váltani a Peac, kialakítva javukra a 3-1-es végeredményt.

* * * * *

Gólözön az utánpótlás meccseken (2018.09.19.)

Utánpótlás csapataink ma a szászvári U16 és U19 csapatot fogadták, és mindkét meccsen sok gólt láthattak a nézők, bólyi győzelmek mellett.

BÓLYI SE U19 6 Lukács M. (3); Hein E.; Krämer D.; Füredi K.
Szászvári SE U19 3 Asztalos A.; Csősz Gy.; Szilágyi Á.

Az U19 meccs izgalmasabb volt, itt háromszor is vezetést szereztek a vendégek, mi háromszor egyenlítettünk. A találkozó első órájában a csapatok egymás hibáiból éltek, így született szinte mind a 6 gól. A 63. percben először szereztük meg a vezetést, amit a következő 10 percben 3 gólosra növeltünk, és ezt már nem tudta kozmetikázni a Szászvár.


Fotó: Monyoródi Levente

* * * * *

BÓLYI SE U16 25 Móhr M. (7); Hardi A. (4); Koller Sz. (3);
Schochter M. (3); Dóra B. (3); Szegedi Gy. (2);
Mintál M.; Tárnoky P.; Farkas B.;
Szászvári SE U16 0 -

Az első meccsen U16 csapatunk percek alatt eldöntötte a három pont sorsát, és végül 25 gólig jutott és egyet sem kapott.
A rengeteg gólon kívül sok kimaradt helyzetünk is volt még a mérkőzésen.


Fotó: Monyoródi Levente

* * * * *

Egyenrangú ellenfelek voltunk (2018.09.16.)

BÓLYI SE 1 Szabó Zs.
Pécsváradi Spartacus SE 2 Bodor M.; Varga B.

A tavalyi bajnokságot meggyőző fölénnyel megnyerő, idén pontveszteség nélkül álló Pécsvárad az első félóra végén vezetést szerzett. A lefújás előtt nem sokkal Szabó Zsolt révén kiegyenlítettünk.
A második félidő közepén egykori játékosunk Varga B. szerezte meg a vendégek győzelmet jelentő találatát. Egyenrangú ellenfelei voltunk a bajnokság toronymagas esélyeséne
k, akiknek meg kellett izzadniuk a sikerért.

* * * * *

Nem sikerült a pontszerzés (2018.09.15.)

Pécsváradi Spartacus SE U19 1 Simó A. (11-esből)
BÓLYI SE U19 0 -

A mérkőzés első félidejének derekán egy büntetőből vezetést szerzett a hazai csapat, ami végül a győztes gólnak bizonyult. A játék képe alapján egyik csapat sem nőtt a másik fölé, sajnos mi csak kapufáig és nagy helyzetig jutottunk, így a szerencsésebb gárda szerzett 3 pontot.

* * * * *

Pécsváradi Spartacus SE U16 6 Ladányi P. (4); Kincse K.; Balogh Sz.
BÓLYI SE U16 0 -


A tavalyi bajnokságot magabiztosan megnyerő –első két meccsén 26 gólt szerző – pécsváradi csapat érvényesítette a papírformát, magabiztosan nyerte a meccset. Csapatunknak végig tartása volt, az ellenfelünk egyértelműen jobb csapat.

* * * * *

Gól nélküli döntetlen az újonc otthonában (2018.09.09.)

Lovászhetényi FC 0 -
BÓLYI SE 0 -

A bajnokság újoncához a Lovászhetényhez látogattunk, akik a PEAC ellen bravúros döntetlent értek el a második fordulóban. A csütörtöki edzésen kapusunk Kész Nándor bokaszalag szakadást szenvedett egy ártatlan szituációban, így hosszabb ideig nem tud rendelkezésünkre állni. Mielőbbi felépülést kívánunk ezúton is neki!
A mérkőzésen a kapuk érintetlenek maradtak, mi egy szögletet követő kapufánál álltunk a legközelebb a gólszerzéshez. A pontszerzéshez kellett fiatal kapusunk Rétyi Máté remek teljesítménye is, aki nemegyszer bravúrosan védett.
A jövő héten a tavalyi bajnokot, az idén még pontveszteség nélkül álló Pécsváradot fogadjuk.

* * * * *

Sikeresen rajtoltunk a bajnokságban (2018.09.08.)

Mivel a múlt héten szabadnaposak voltak utánpótlás csapataink, számunkra most kezdődött csak a bajnokság őszi idénye. Az újonc Lovászhetényi FC volt a vendégünk a rajton.


Fotó: Monyoródi Levente

BÓLYI SE U19 3 Hein E.; Füredi K. (2)
Lovászhetényi FC U19 0 -

Az U19 csapat jól kezdte a mérkőzést, az első negyedórában három nagy helyzetet is kidolgoztunk, de a gólszerzés nem jött össze. A 28. percen tört meg a jég, Hein E. balról ível a hosszú felsőbe. A második félidőben is stabilan védekeztünk, több lehetőségünkből Füredi K. kettőt értékesített, így biztosan szereztük meg a 3 pontot, az ellenfél legjobbja a kapusuk volt.

* * * * *


BÓLYI SE U16 8 Hardi A. (2); Móhr M. (2); Mintál M.;
Fritz A.; Gyenis D.; + 1 öngól
Lovászhetényi FC U16 1 Németh D.

Az U16 meccs esélyese egyértelműen csapatunk volt, és hamar kiderült, hogy ezt az eredményben is érvényesíteni tudjuk. Nem egész húsz perc alatt 3 gólos előnyt szeretünk úgy, hogy sok lehetőség ez mellett kimaradt. Összességében magabiztos, hét gólos győzelmünk teljesen megérdemelten született meg.

* * * * *

Pontszerzés két gólos hátrányból (2018.09.02.)

BÓLYI SE 2 Csőke P.; Szeifert Z.
PVSK 2 Njodo E.; Reith R. (11-esből)

Ma PVSK csapatát fogadtuk, akik szintén 3 pontot gyűjtöttek az eddig lejátszott két fordulóban. A mérkőzés nagyon rosszul kezdődött számunkra, ugyanis  az első negyedóra végére a vendégcsapat két gólos előnybe került egy akció- és egy 11-es gólt követően. Ekkor úgy tűnt, hogy a második hazai meccsünkön is pont nélkül maradunk. A szünetig nem változott az eredmény, viszont rögtön a második játékrész elején Csőke Patrik góljával sikerült faragni a hátrányunkon. A 79. percben 10 főre fogyatkozott a vendégcsapat egy második sárga lapos figyelmeztetést követően, Az emberelőnyünket nem sokkal a mérkőzés lefújása előtt sikerült gólra váltanunk, Szeifert Zoltán révén megszereztük az egyenlítő találatot. Amikor a szünetre 0-2-vel vonultunk, kevesen gondolták, hogy ebből még pontszerzés lehet, szerencsére a csapat nem adta fel, és ha kis szerencsével is, de sikerült egy pontot itthon tartani.

* * * * *