2018. MÁJUS


Villányi siker a ma pótolt meccsen (2018.05.30.)

  Villány TCU16 - BÓLYI SE U16 5-2 G: Neubauer E.; Füredi K.

A 23. fordulóból elhalasztott meccsen az első negyedóra végére két gólos előnybe került a hazai csapat, amit a szünetig kiegyenlítettünk, Sajnos a második félidő elején újabb gólt kaptunk, és az utolsó öt percben a hazaiak újabb két góllal magabiztossá tették a győzelmüket.

* * * * *
100 %-os hétvége a Szászvárral szemben (2018.05.27.)

BÓLYI SE - Szászvári SE 3-2 G: Kovács R.; Stefán L.; Tóth L.

A bajnokság utolsó hazai meccsén a Szászvárt láttuk vendégül, és a meccs 12. percében vezetést is szereztünk ellenük Kovács R. találatával. Sajnos, viszonylag hamar jött az egyenlítő gól – igaz, valószínűleg lesről indult a szászvári csatár… A szünetre azonban újra nálunk volt az előny, Stefán L. közvetlenül a félidő vége előtt volt eredménye. Másodszor is gyorsan jött az egyenlítő vendég gól, de végül csak behúztuk a 3 pontot, a 83. percben Tóth L. volt eredményes. A mérkőzés összképe alapján megérdemelt a győzelmünk, hisz a gólokon kívül több kapufát is lőttünk.

* * * * *
Dupla siker Szászváron (2018.05.26.)

Szászvári SE U19 - BÓLYI SE U19 0-2 G: Rázsics M.; Hidasi D.
Szászvári SE U16 - BÓLYI SE U16 2-6 G: Mintál M. (2); Füredi K.; Móhr M.;
Rencsevics K.; Fritz A.

* * * * *
Mindkét csapatunk legyőzte Bodát (2018.05.21.)

BÓLYI SE U19 - Boda ÖSE U19 10-0 G: Cikora A. (2); Hidasi D.; Kovacsics M.;
Pataky B.; Csorba O.; Hoffmann E. (2);
Hein E.; Werner D.


A 3 pont sorsa hamar eldőlt, hisz a 11. percben már 3 góllal vezettünk. A lelkes bodaiak nem tudták megnehezíteni csapatunk dolgát, a végére kétszámjegyű lett a különbség.

BÓLYI SE U16 - Boda ÖSE U16 3-1 G: Neubauer E.; Füredi K. (2, egyet 11-esből);


A tabellán előttünk álló vendégcsapat a mérkőzés elején vezetést szerzett, de csapatunk a szünetig fordítani tudott. A második félidőben egy jogos büntetőből növeltük előnyünket, és itthon tartottuk a 3 pontot.

* * * * *
Ismét 4-0, de ezúttal a mi javunkra (2018.05.20.)

Harkány SE - BÓLYI SE 0-4 G: Erdős Z.; Tóth L.; Stefán L.; Halas D.


Fotó: Kótány Jenő

A tavasszal meglepően jól szereplő Harkányhoz látogattunk, és a kilátogató nézők szinte a múlt heti meccsünk koreográfiáját láthatták, szerencsére az eredmény viszont ellenkező előjelű lett! Az 1. percben vezetést szereztünk, majd a 20. minutumban megdupláztuk azt. A félidő lefújásáig még kétszer voltunk eredményesek, ezzel a mérkőzés érdemi kérdései el is dőltek. A második 45 percben sem volt a hazaiaknak halvány esélyük sem, végig kézben tartottuk a mérkőzést, és szereztük meg a 3 pontot.

* * * * *
4 pont a Harkány elleni up meccsek mérlege (2018.05.19.)

BÓLYI SE U19 - Harkány SE U19 2-2 G: Hoffmann E.; Kovacsics M.


A tavasszal remeklő, hét győzelem mellett mindössze egy vereséget szenvedő vendégcsapat közvetlenül mögöttünk áll a tabellán, tehát fontos meccsre került ma sor. A vezetést Hoffmann E. révén mi szereztük meg a mérkőzés első negyedórájának vége felé. A 41. percben egyenlítettek a vendégek, de a szünetre mégis előnnyel mehettünk, mert 2 perc múlva Kovacsics M. szép akció végén gólt szerzett. A második félidő jobbára mezőnyjátékkal telt, kicsivel több lehetőségünk nekünk volt, de nem tudtuk megszerezni a megnyugtató harmadik gólt. A 90. percben az oldalvonal mellett elkövetett szabálytalanságért Rázsics M. megkapta a meccsen a második sárga lapját, így létszámhátrányba kerültünk. Sajnos a szabadrúgásból gólt értek el a vendégek, a középkezdésre már nem maradt idő, így meg kellett elégednünk az egy ponttal, viszont nem csökkent a két csapat közti differencia, így még közelebb kerültünk a bajnokság végi 2. helyhez.

BÓLYI SE U16 - Harkány SE U16 7-0 G: Dombi L. (2); Móhr M.; Rencsevics K.;
Füredi K. (2);
+ öngól


A bajnokság élmezőnyébe tartozó csapatot láttunk vendégül, és minden bizonnyal a forduló legnagyobb meglepetését okozva, csapatunk nagy gólkülönbségű diadalával zárult a mérkőzés. Az első 15 percben kimondottan szépen focival 2 gólos előnyt szereztünk. Ezt követően feljöttek a vendégek, több lehetőségük is adódott, de újabb gólt – a legjobbkor – mi szereztünk a 26. percben, sőt a félidő lefújása előtt négy gólosra nőtt előnyünk. A második 45 percben mutatott teljesítményéért is minden dicséretet megérdemel csapatunk, mert a kapunkat megőriztük a góltól, sőt újabb 3 találatot szerezve nagy különbségű sikert arattunk esélyesebbnek vélt ellenfelünkkel szemben!

* * * * *
Vereség és győzelem a mai két meccsen (2018.05.16.)

BÓLYI SE U19 - Siklósi FC U19 1-0 G: Hoffmann E.


A tabella negyedik helyezettjét fogadtuk, és nehéz meccsre számítottunk. A mérkőzésről összességében elmondható, hogy többet birtokoltuk a labdát, de nem tudtunk sok helyzetet kialakítani. A 70. percben dőlt el a meccs, amikor Hoffmann E, kilépett a siklósi védők közül, és bevette a vendégek kapuját. A közel azonos teljesítményt nyújtó csapatok közül nekünk sikerült gólt elérni, ezzel a győzelemmel nagy lépést tettünk a dobogó második foka felé.

BÓLYI SE U16 - Siklósi FC U16 0-5 G: -

Az elmúlt meccsek eredményei alapján a vendégcsapat abszolút esélyese volt a mai találkozónak, és a papírforma ezúttal beigazolódott, magabiztosan szerezte meg a 3 pontot a Siklós.

* * * * *
45 perc alatt eldőlt... (2018.05.13.)

BÓLYI SE - Szederkényi SE 0-4 G: -

Már a 2. percben hátrányba kerültünk, egy gyorsan elvégzett szögletett követően a hosszú felső sarokba lőtt góllal. A mezőnyben kiegyenlített játék folyt, két lehetőségünk is adódott, de a vendég kapus mindkétszer hárítani tudott. Egy újabb pontrúgást követően a kimozduló kapusunkat megelőzte a vendég csapat játékosa, és a kapunkba csúsztatta a második gólt. A félidő előtt még egy közeli szabadrúgásból is eredményes volt ellenfelünk, így a szünetig el is döntötték a három pont sorsát. A második félidő első perceiben kapufát értünk el, de a szerencse ezúttal nem állt mellénk, nem sikerült szépíteni. A meccs utolsó percében egy rossz passzunkat követő kontra végén kialakult a végeredmény. A frissebben, gyorsabban futballozó vendégek szinte valamennyi lehetőségüket gólra váltották, ezért megérdemelten nyertek, bár a játék képe alapján a különbség nem volt ekkora a két csapat között.
* * * * *
Kétszer 3 pont Szederkényből (2018.05.12.)

Szederkényi SE U19 - BÓLYI SE U19 0-3 G: Rázsics M.; Hoffmann E.; Pataky B.

A Sellye két hete megszenvedett a 3 pontért Szederkényben, így nem várhattunk hasonló gálát mint az ősszel Bólyban megrendezett meccsen. A hazaiak fegyelmezetten védekeztek, és ennek nem találtuk az ellenszerét sokáig, mert alig-alig passzoltunk, sokkal inkább egyénileg akartunk gólt szerezni. A második félidő első 20 percében szakadó eső is nehezítette a játékosok dolgát, szerencsére a játékrész közepétől visszatért a jó idő. Az első akciónkból, amikor megfelelő sebességgel hármat egymáshoz passzoltunk, megszereztük a vezető gólt. Innen már nem volt igazán kétséges a végeredmény, a három pontot végül magabiztosan gyűjtöttük be.

Szederkényi SE U16 - BÓLYI SE U16 1-6 G: Dombi L. (2); Füredi K.; Rencsevics K.; Móhr M. (2)

A mérkőzést nagyon gyorsan eldöntöttük, 20 perc alatt két gólos, a szünetig pedig négy gólos előnyt szereztünk. A második 45 percben tovább növeltük a különbséget, amin az utolsó percekben tudott szépíteni a hazai csapat.

* * * * *

Fájó pontvesztés a sereghajtó otthonában (2018.05.09.)

Boda ÖSE - BÓLYI SE 3-3 G: Erdős Z. (2); Kovács R.

A mérkőzés egyértelmű esélyeseként léptünk pályára a tavasz elejéről, az időjárási és pályaviszonyok miatt elhalasztott meccsen Bodán. A tabella utolsó helyezettje a találkozó elején büntetőhöz jutott, amit értékesítettek is, így hátrányba kerültünk. Öt percen belül Erdős Z. góljával egyenlítettünk, majd a szünetig Kovács R. és Erdős Z. révén megnyugtató előnyre tettünk szert. A második félidő elején szinte a térfelünk közepéről, szabadrúgásból szépített a hazai csapat, sőt a lefújás előtt 10 perccel, egy újabb találattal – óriási meglepetésre – pontot szereztek ellenünk.
* * * * *
Megérdemelt hazai siker (2018.05.06.)

Thermal Spa Siklós FC - BÓLYI SE 2-0 G: -

A dobogó második fokán álló Siklóshoz utaztunk ma, és sajnos, nem sikerült meglepetést okoznunk!
A hazai csapat – hathatós segítségünkkel – korán megszerezte a vezetést, amit a szünetig megőrzött. A 60. percben újabb gólt ért el a Siklós, amivel bebiztosította győzelmét.


* * * * *